v8.01 (build: Aug 2 2022)

Адмін-функції (комп'ютер)

Надають такі можливості:



- "Перезавантажити" (можливо для групи комп'ютерів) примусове перезавантаження ПК
- "Вимкнути" (можливо для групи комп'ютерів) примусове вимкнення ПК
- "Виконати команду" (можливо для групи комп'ютерів) Виконує задану команду на машині користувача. Команди виконуються від імені системи. Вказувати команди необхідно у форматі exe файл та аргумент. Якщо потрібно виконати команду в командному рядку, то вона повинна мати вигляд cmd /C [команда].
Наприклад, потрібно видалити папку c:\program files\pro100 із вмістом через команду для командного рядка rd: cmd /C rd /s /q "c:\program files\pro100"
- "Запросити лог клієнта" (лише для одного комп'ютера) Запит лога клієнтської машини. А якщо вказати замість "TLog" "TSettings", то отримаємо поточні налаштування "Для комп'ютера".
- "Оновити клієнтське програмне забезпечення" (можливо для групи комп'ютерів) Ініціює оновлення вибраних клієнтських машин. У разі успішного отримання оновлення активація нової версії відбудеться після перезавантаження машин.
- "Видалити клієнтське програмне забезпечення (так само і звіти)" (можливо для групи комп'ютерів) Повне видалення програмного забезпечення клієнтської частини та звітів по вибраній машині.
- "Видалити клієнтське програмне забезпечення (зберегти звіти)" (можливо для групи комп'ютерів) Повне видалення програмного забезпечення клієнтської частини на вибраній машині. Звіти залишаться доступними.
- "Змінити сервер" (можливо для групи комп'ютерів) Зміна сервера на клієнтській машині у разі переходу на нову серверну машину. Операцію необхідно проводити перед плановим переходом на нову серверну машину або зміною її IP-адреси (або мережі), щоб після зміни всі клієнтські машини підключалися вже за новою адресою. Ефект настане через 30-60 секунд після зміни. УВАГА! При помилковому вказівці цього імені/адреси змінити його можна буде лише запуском програми встановлення клієнтського ПЗ!
"Видалити локальну БД" (можливо для групи комп'ютерів) Видалення локального сховища та лога на вибраній клієнтській машині.
"Скасувати передачу відкладених даних" (можливо для групи комп'ютерів) Якщо зараз дані відкладеного моніторингу передаються з клієнтських машин, то можна тимчасово скасувати цю передачу до наступних побудов звітів.


© Mirobase